Evenimente foto&video corporate

Referinte

Despre noiPasiunea pentru fotografie a unor vechi prieteni, a dus inevitabil la formarea unei echipe de profesionisti desavarsiti, cu inclinatie catre surprinderea celor mai frumoase momente din viata beneficiarilor nostrii. Momentele de bucurie, de pasiune si emotie, sunt surprinse de catre echipa ATK Events, acolo unde ele se intampla.

Apoi, cu pasiune si daruire, sunt slefuite si redate celor ce le-au zamislit.

Lucrand cu echipamente de ultima generatie oferim garantia celor mai reusite materiale.

Echipa noastra este formata din profesionisti atestati, cu o experienta vasta in domeniul fotografiei si videografiei:

Alexandru Kreuziger este coordonatorul echipei ATK Events. Experienta de peste 20 de ani in domeniu, il recomanda ca un excelent organizator de activitati si un fin observator al detaliilor ce, de cele mai multe ori, fac diferenta.

Florin Ionita este punctul forte al echipei, atunci cand vine vorba de perfectiune. Atent intotdeauna la detalii, cu o reala inclinatie spre frumos, el reuseste sa aduca intodeauna cate ceva inedit in activitatea de creatie.

Ramona Kreuziger este “ochiul” de femeie, atat de necesar in activitatea noastra. Fire calda si creativa , ea reuseste sa imbine cu success detaliile si formele scenelor surprinse . Datorita ei, in echipa ATK Events nu exista zicala “ merge si asa”.

Geo Dragan este liantul si sufletul echipei. Atunci cand toata lumea considera ca o parte a evenimentului a fost surprinsa, Geo mai vine inevitabil cu ceva nou si mai “ chinuie” putin participantii.