Evenimente foto&video corporate

Referinte

ReferinteANCA SI MIHAI CRISTESCU

Am apelat la servicille ATK Events cu ocazia nuntii noastre. Echipa a fost la inaltime, indrumandu-ne tot timpul . Au fost langa noi aproape 24 de ore. Fotografiile sunt exceptionale, montajul video…wow ! Urmarea…..? Botezul ! Multumim din suflet ATK Events !

CRISTINA SI DORU PATRASCANU

Cand ne-am cunoscut cu Alex si Ramona, am avut convingerea de la inceput ca o sa iasa un eveniment reusit. Am discutat in doua trei randuri despre ceea ce ne dorim de la acest eveniment. Am fost ascultati cu foarte mare atentie, iar ceea ce am dorit si ni s-a promis s-a realizat. Calitate, seriozitate, bun gust ! Recomandam oricand ATK Events !

COSMINA ALEXANDRESCU

Cand in imediata apropiere a nuntii tale, te trezesti ca fotograful contractat nu mai raspunde la Telefon, ai un sentiment imminent de spaima, furie si teama ca evenimentul tau s-a dus pe apa Sambetei. Cu aceste trairi, am cautat cu 4 zile inainte de nunta pe “cineva” disponibil din scurt. Evident ca toata lumea era ocupata, sau daca nu…..preturi astronomice. O buna prietena mi-a spus atunci : “ Stiu ca Alex de la ATK Events poate gasi o solutie” Asa a inceput colaborarea noastra. Echipa a fost la inaltime, toata lumea a fost extrem de multumita. Surpriza ce mai mare a venit atunci cand dupa numai doua saptamani am primit materialele prelucrate si albumele tiparite ! Multumim Alex ! Multumim intregii echipe ATK Events !

ANDREEA SI SORIN TANASESCU

Am colaborat cu echipa ATK Events pentru serviciile foto-video- sonorizare, la recomandarea unor foarte buni prieteni. Nu am fost dezamagiti ! Echipa a fost mereu atenta la detalii ! Am fost foarte placut surprinsi cand dupa numai 20 de zile am primit materialele editate. De atunci, impreuna cu ATK Events am organizat si botezul celor doi copii. Aceeasi abordare, aceeasi seriozitate ! Va imbratisam cu drag !