Evenimente foto&video corporate

Servicii

ServiciiFotografie

Momentele si emotiile din viata fiecaruia, sunt surprinse de fotografii echipei ATK Events. Acestia ajuta si indruma “actorii”, astfel incat rezultatul sa fie pe masura asteptarilor. Beneficiind de echipamente de ultima generatie, fotografii ATK Events reusesc sa imbine exceptional arta cu tehnologia, de aici rezultand adevarate cadre compozitionale. Atunci cand se doreste mai mult decat o fotografie surprinsa in diferite ipostaze din cotidian, va putem oferi studiolul nostru pentru a experimenta noi tendinte in arta fotografica.

Video

Echipa de videografi ATK Events pun intotdeauna in valoare momentele cele mai frumoase din timpul evenimentului. Nici nu veti sti de unde ochiul magic al camerei video a surprins o scena sau un anumit detaliu. Experienta colegilor nostrii videografi va va ajuta in obtinerea celui mai frumos scenariu in timpul evenimentului dumneavoastra. Cu ajutorul nostrum veti deveni actori in propriul dumneavoastra film. Apoi, prin munca asidua, toate acele cadre vor fi atent selectionate si procesate, pentru a putea oferi un montaj perfect.

Sonorizare

Echipa ATK Events va ofera sonorizare pentru evenimentul dorit, la cele mai inalte standarde de fidelitate, acoperind de departe intreaga gama de preferinte muzicale. Imbinam perfect muzica dorita cu lumini de scena si efecte ce va vor surprinde . Beneficiind de aparatura de ultima generatie, va oferim garantia unui sunet de exceptie.

Printing digital

Fotografiile prelucrate pot fi tiparite pe diverse suporturi, de la hartie fotografica, pana la canvas . Astfel, amintirile voastre pot fi tiparite in albume de diverse dimensiuni. Vom creea o grafica personalizata pentru fiecare beneficiar. La solicitare, oferim foto-maturii chiar in locatia evenimentului.